Kendi Antibiyotiğini Kendin Yap

by 11/25/2015 0 yorum

Hepimiz değilse de birçoğumuz (akıllı olanlar kulübü mensupları) sağlıklı yaşam ve doğal çözümler peşinde koşturmaya devam ediyor. Bu yüzden sizlere süper bir koca karı ilacı tarifi vermek istedim. Adı “Altın Karışım”. Tamamen doğal, bakteri ve virüs kaynaklı enfeksiyonlarla savaşıyor ve özellikle mevsimsel alerji problemlerini çözüyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için çok önemli bir araç üstelik kanseri önlemek konusunda da oldukça başarılı.
Tüm bunlar size biraz abartı gibi gözüküyorsa yeni araştırmaları okumanızı tavsiye ederim, böylece altın karışımın neden bu kadar güçlü olduğunu anlayacaksınız. Hepsinden önce bal ve zerdeçal gibi süper kuvvetli iki malzeme içeriyor. Bu malzemeler ayrıca karışımın renginin de kaynağı.

Yüzyıllardır, bal en doğal ilaçlardan biri olarak bilinir ve zerdeçal da aynı şekilde Asya’da doğal bir ilaç olarak kullanılmaktadır, özellikle Çin ve Hindistan’da. Bu zamana kadar biriken tüm deneyimler bilimsel araştırmalara da konu oldu tabi. Altın karışımın ana malzemeleri bal ve zerdeçalın, enfeksiyon önleyici, anti bakteriyel ve anti kanserojen özellikleri olduğu ortaya çıktı. Bir sürü zararlı yan etkisi olan kimyasal ilaçların aksine altın karışım hiç yan etkisi olmayan ideal bir kombinasyon, üstüne üstlük sindirim sistemini iyileştiriyor.
Altın Karışım Malzemeleri:
100gram doğal bal
1 yemek kaşığı zerdeçal
1 tutam karabiber
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi


Tüm malzemeleri karıştırın ve elde ettiğiniz karışımı cam bir kabın içinde buzdolabında muhafaza edin. Karışıma karabiber eklenmesinin sebebi zerdeçalın bilimsel olarak karabiberle birlikte daha iyi bünyeye karıştığının kanıtlanmış olması.
Kullanım:
Anti kanserojen etki, bağışıklığın güçlendirilmesi, genel sağlık problemleri ve mevsimsel alerji karşıtı özelliğinden faydalanmak için günde bir yemek kaşığı altın karışımdan almalısınız, tercihen sabahları.
Eğer üşüttüğünüzü hissediyorsanız ya da enfeksiyon belirtileri varsa (akciğer, boğaz ağrısı, ateş) ilk 2 gün boyunca her saat başı yarım kaşık almalısınız.Üçüncü gün itibariyle 2 saatte bir yarım çay kaşığı ve sonunda dördüncü gün tamamen iyileşene kadar, günde 3 kez yarım çay kaşığı kullanmalısınız.

Karışımı doğru kullanmak çok önemli. Ağzınıza atın ve su içmeden tamamen çözünmesini bekleyin. Tamamen eriyip yuttuktan birkaç dakika sonra su içebilirsiniz. Karışımı ekmeğe sürebilirsiniz ya da ılımış çaya koyabilirsiniz.

Unknown

Yazar

Pi ve Ya yaşadıkları ve düşündükleri her konuyu laflarını esirgemeden sizler için Piyago'da yazıyor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorum yaptığınız için teşekkür ederiz.
Thank you for commenting.